Google

Google: "- Google Eszköztárral küldve"

Megjegyzések

Bódi Sándor Gábor üzenete…
Üdvözöljük Önt a Saskatoon Kft... nevében és az alábbi cégbemutatóval ajánljuk szolgáltatásainkat szíves figyelmébe.
Ön egy dinamikusan fejlődő cég honlapjára látogatott el.
Cégünk frissen alakult,annak reményében, hogy segítségünkkel, tapasztalatainkkal segíthessünk a bajbajutott vállalkozóknak. Támaszt nyújtsunk azon kezdő iparosoknak, kik még bíznak saját szakmai tudásukban, és abból szeretnének profitálni. Alapfilozófiánk a partnereinkkel való hosszú távú együttműködés, a megrendelő és vállalkozó közötti korrekt kapcsolat megteremtése és fenntartása. Volt módunk megtapasztalni, hogy az építőiparban folyó szigorú piaci versenyben történő helytállás kulcsa az igényes és tökéletes minőségű munka mellett, a magas szintű ügyfélkezelésben rejlik. 20. éves építőipari tapasztalattal a hátunk mögött, különösen büszkék vagyunk eddigi munkáinkra, ezért minden új megrendelőnk megbizonyosodhat a kivitelezett munkáink minőségéről, számos korábbi munkánk megtekinthető.
Társaságunk határozott célja, hogy az általunk kiajánlott beruházóink, illetve kivitelezőink által elnyert projekteket a lehető legjobb minőségben végeztessük el alvállalkozóinkkal, és ennek eredményeképpen a megrendelőink elégedettségét vívjuk ki.
Munkatársainkat úgy választjuk meg, hogy szakértelmük és képesítésük segítségével bármilyen feladatot szakszerűen el tudjanak végezni.
Cégünk sajátossága, hogy maximálisan képviseli a minőséget és a rugalmasságot. Minden esetben arra törekszünk, hogy partnereink kéréseit egyedileg, gyorsan, jó minőségben és pontosan teljesítsük.
A határidőink betartásához rugalmas munkaidőt, szükség esetén hétvégi munkát illetve túlórát alkalmazunk.
Az alábbi címszavak bizonyítják, hogy érdemesek vagyunk a figyelmére:
számtalan referencia (középületek, lakóparkok, ipari létesítmények, új épületek illetve felújítások),
sok éves szakmai tapasztalat,
piaci igények magas szintű, gyors kielégítése,
vezetőségünk szakmai szintje megfelel a jelenkor követelményeinek és elvárásainak.
Őszintén hiszünk abban, hogy bizalmát elnyerve, hosszú távú kapcsolatot építhetünk ki egymás között, amely során megfelelő megoldásokat és lehetőségeket kínálunk az Ön vállalkozásának.


Olvass tovább: http://solution-global-managment-kft.webnode.hu/rolunk/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu

Népszerű bejegyzések